fbpx
 • Consult + ECG

  Consultul cardiologic are un rol esențial, conducând investigațiile ulterioare pe drumul corect spre diagnostic. Răbdarea și competența medicului se relevă atât în întrebările adresate pacientului, cât și în modul de a asculta, concretizându-se în eficientizarea parcursului diagnostic ulterior.

 • Ecocardiografie transtoracica

  Unul dintre cele mai dinamice domenii ale cardiologiei, ecocardiografia este foarte versatilă, putând contribui la diagnosticul unei proporții largi din patologia cardiovasculară, atât referitor la structura, cât și la funcția inimii.

 • Electrocardiograma de repaus

  Electrocardiograma are multiple valențe relevante în zilele noastre. Această investigație este obligatorie în diagnosticul bolilor cardiovasculare și nu poate fi înlocuită de tehnici imagistice, deoarece anumite tulburări de ritm și de conducere nu pot fi diagnosticate decât cu ajutorul acesteia.

 • Monitorizare Holter ECG

  Examinarea Holter EKG reprezintă înregistrarea electrocardiogramei în mod continuu timp de 24 de ore cu ajutorul unui mic aparat portabil. Această investigație ajută la diagnosticarea tulburărilor de ritm și de conducere, permițând corelarea simptomelor pacientului cu traseul electrocardiografic.

 • Monitorizarea holter TA

  Monitorizarea ambulatorie pentru evaluarea tensiunii arteriale permite înregistrarea periodică a valorilor tensiunii arteriale pe parcursul a 24 de ore, pentru a pune diagnosticul de hipertensiune arterială sau pentru a evalua …

 • Test ECG de efort

  Există situații în care investigațiile efectuate în repaus nu sunt suficiente pentru a pune un diagnostic clar al simptomelor pacientului. În timpul efortului, prin creșterea frecvenței și a contractilității cardiace pot fi demascate anumite patologii sau poate fi evidențiat impactul clinic al acestora.